Tilauskori

Tikkituote

Meidän tarina

Tikkituote

Meidän selkeä tapa erottua on parempaakin parempi palvelu.

Aitoa asiakaspalvelua, kahdessa sukupolvessa!

Olemme yrittäjäkolmikko kahdessa sukupolvessa. Kaksi nuorta miehenalkua intoa täynnä ja isäukko jarruttamassa kovinta vauhtia. Meille tärkeää on asiakkaan kokonaisvaltainen palveleminen. Haluammekin helpottaa asiakkaan tarpeita ja tarjoamme asiakkaalle kaikki logomerkatut tuotteet aina mainoskynästä, työhousuihin.

Me uskomme, että paras tapa palvella on ymmärtää asiakkaan
tarpeet ja vastata niihin.

 

Tikkituotteen tiimi

Brändisi näkyviin modernilla otteella.

Meidän tarina

Tikkituote since 1996

Tikkituote on palvellut asiakkaitaan pian jo 30 vuoden ajan. Löydät myymälämme Joensuusta. Toimitamme logotuotteemme ympäri Suomen ja muuallekin maailmaa tarvittaessa. Uusien yrittäjien voimin yritys on pyörinyt 2020 vuodesta lähtien. ”Ajatuksemme on ollut tehdä yritysten logotuotteiden hankinnasta helpompaa ja kustannustehokkaampaa, yksi iso askel on nämä uudet hienot verkkosivut”. Kertoo Tikkituotteen myyntijohtaja Mikael Väänänen.

Myymälän osoite Wahlforssinkatu 18, 80100 Joensuu.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ketterää palvelua

Toimintamme ydinarvoihin kuuluu

Ketterä palvelu. Haluamme tarjota asiakkaillemme aina parasta ja laadukkainta asiakaspalvelua sekä asiakkaan tarpeisiin istuvan palvelukokemuksen.

Nopea toiminta. Omat tuotantotilamme tarjoavat mahdollisuuden nopeaan tuotantoon ja lyhyisiin toimitusaikoihin. 

Kauttamme saat tilattua isot ja pienet erät laadukkaita painotekstiilejä, työvaatteita, liikelahjoja ja mainostuotteita. Jos valikoimastamme ei vielä löydy haluamaasi tuotetta, ota yhteyttä ja etsitään haluamasi ratkaisu yhdessä.

Shopping Cart
Scroll to Top